We serve! Kindness matters! Noi servim! Bunătatea contează!
Aceste două principii ne-au determinat să punem bazele Clubului Lions Reșița Kindness. Lions Reșița Kindness face parte din organizația Lions Club International, District 124 Romania, fiind recunoscut oficial în data de 21.09.2020. Atunci când mai mulți oameni se strâng împreună, uniți pentru singurul scop de a ajuta și a face bine în comunitatea lor, rezultatul este un lucru frumos și un sentiment de bucurie și împlinire, care inundă sufletele fiecărui membru implicat în aceste acțiuni nobile. Asta înseamnă să fii Lions. Un Lion conduce prin exemplu, construiește relații și înfrumusețează comunitatea din care face parte, prin bunătate. Nici un ajutor nu este prea mic sau prea mare, dacă îți dorești să îl oferi. Orice gest de bunătate contează, poate avea un impact major în viața acelei persoane care are nevoie de el! Când aduci un bine în viața unui om, pentru el poate însemna schimbarea viziunii lui asupra întregii lumi, pentru că își dă seama că persoana lui contează.Nevoile din orice comunitate pot îmbrăca o multitudine de forme, de la nevoia de hrană, până la nevoia de recunoaștere a meritelor sau chiar nevoia de o vorbă bună, de încurajare sau susținere…Toate pot fi acoperite prin bunătate și implicare. Bunătatea este ceva ce există în fiecare din noi, trebuie doar să fim dispuși să o oferim… Oferind timp și energie celor aflați în nevoie, am găsit un mod fantastic de a ne ajuta comunitatea, și de a beneficia de un minunat sentiment de mulțumire sufletească. Dacă poți să îți alegi să fii orice îți dorești în viața ta, alege să fii bun! Noi am ales! Fii Lion în fiecare zi! We are Lions!

Istoria Lions Internațional

Lions Clubs International (LCI) este o organizație non-politică seculară, care a luat naștere pe 7 iunie 1917, în Statele Unite ale Americii, la inițiativa omului de afaceri Melvin Jones. Lions Clubs International este cea mai mare organizație de servicii prin voluntariat din lume. Această organizație este reprezentată în peste 200 de țări având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi și peste 1.300.000 de membri. În România Districtul 124 este format din 66 de cluburi în care activează peste 1.500 de membri.

LIONS provine de la inițialele cuvintelor “Liberty, Intelligence, Our Nations Safety”. Sigla acestei organizații are ca element figurativ doi lei, unul ce privește cu mândrie spre activitatea din trecut, iar altul ce privește cu încredere activitatea viitoare a membrilor asociației.