Cărți pentru Biblioteca Municipală Reșița

Ziua Internațională a Scriitorilor
Cărți pentru adulți și copii

"Pentru ca o idee să trăiască, n-ajunge să-i puie un miez de geniu scriitorul. Îi trebuie ideii contribuția de minte și bunăvoință a cititorului." Tudor Arghezi
Astăzi, de Ziua Internațională a Scriitorilor, ne-am deplasat la Biblioteca Municipală Reșița , pentru a lărgi gama de cărți pe care aceasta o pune la dispoziția cititorilor. Am oferit cărți pentru adulți și cărți pentru copii, de care aceștia se pot bucura începând de azi. Suntem mândri că am putut contribui la diversitatea de cărți pe care o oferă această bibliotecă cititorilor săi! Mulțumim, Dominique Zara
pentru interesul acordat cititorilor fideli ai bibliotecii!
"Oricât de ocupat ai fi, trebuie să găsești timp ca să citești. Altfel vei capitula în fața ignoranței."– Confucius

Premii pentru elevii Liceului de Arte "Sabin Păuța"

Winter Tales Comics 2020-2021
Premii pentru elevii Liceului de Arte "Sabin Păuța" Reșița

Astăzi am avut privilegiul de a recunoaște talentul și munca a 10 elevi extraordinari, elevi la Liceul de Arte „Sabin Păuța" Reșița
, care au participat la provocarea lansată de profesorul coordonator Marian Trutulescu, Winter Tales Comics 2020-2021 - cerința de bază fiind specifică domeniului grafic și având ca punct de plecare - O poveste ”personală” de iarnă și nu numai, transpusă prin imagini sub forma unor benzi desenate. La această provocare au participat 44 de elevi, ai claselor a V-a B, a IX-a B, a X-a, a XI-a B si a XII-a, de la Liceul de Arte „Sabin Păuța" Reșița. Din fiecare clasă au fost selectate 2 lucrări, ai căror autori au fost recompensați de către Lions Reșița Kindness cu produse utile în transpunerea pe hârtie a următoarelor provocări.
Felicitări tuturor participanților și succes în următoarele provocări!

10
Premii

Rechizite pentru copiii de la Școala Primară și Grădinița Mociur

Educația e importantă!
Rechizite pentru copii

Astăzi ne-am deplasat la Școala Primară Mociur și Grădinița cu program normal Mociur, unde, cu ajutorul doamnei Adelina Manda, am asigurat rechizitele necesare pentru acest an școlar, celor 35 elevi de la clasa pregătitoare până la clasa a IV-a, precum și pentru cei 15 copii de la Grădinița cu program normal.
Educația e importantă!
Toți copiii au dreptul să beneficieze de mijloacele necesare studiului!

35
Elevi
15
Preșcolari

Ghiozdane cu rechizite necesare copiilor beneficiari ai Centrului de zi ABC

Decembrie, luna cadourilor

Rechizite/Cărți
Facem copii fericiți

Astăzi, 23 decembrie, am reușit să distribuim 34 de ghiozdane complet echipate cu rechizitele necesare, pe categorii de vârstă, copiilor beneficiari ai Centrului de zi ABC. Pe lângă rechizite, copii au primit și cărți, în funcție de preferințe: cărți de povești, cărți scrise de Ion Creangă, Jurnalul unei puștoaice, Harry Potter, cărți de dezvoltare personală - John Maxwell - Uneori câștigi, uneori înveți pentru adolescenți, etc.
Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect, mulțumim Parohia Adormirii Maicii Domnului Reșița, precum și personalului din cadrul Direcției de Asistență Socială Reșița.

34
Copii
34
Ghiozdane

Încălțăminte și șosete pentru copiii de la Centrului de zi ABC

20 Noiembrie Ziua Internațională a Drepturilor Copilului

Din inimă pentru inimă
Facem piciorușele vesele

Azi, 20 noiembrie 2020, Lions Reșița Kindness va defășura proiectul "Din inimă pentru inimă", prin care vom dărui celor 34 de copii ai Centrului de zi ABC din Reșița, încălțăminte și șosete, pentru a-i pregăti puțin să întâmpine iarna. Acest proiect a fost posibil cu ajutorul unor oameni cu inimă mare, care ne-au donat această încălțăminte de care copiii au atât de mare nevoie! Multumim Valentinc Adriana, Topciov Cristian, Govor Steluta, David Maria, Stan Filofteea, Florea Petre, Florea Remus, Ovidiu Popescu, Tocaciu Ramona, Adina Davidoiu, Ticu Camelia, Belcea Dana, Anelise Boldea, Alexandra Ionela, Ionela Glodorenco, Florentina Lupșa, Mirela Drăguț, Szazi Adina, Oana Marțis, Cristi și Emilia!
Mulțumim tuturor pentru aportul vostru!

34
Copii
68
Piciorușe

Galerie foto